Logo - springer
Slogan - springer

Medicine - Nursing | TvV Tijdschrift voor Verzorgenden

TvV Tijdschrift voor Verzorgenden

TvV Tijdschrift voor Verzorgenden

ISSN: 0921-5832 (print version)
ISSN: 2468-1350 (electronic version)

Journal no. 41183

Learn more about the metrics of this journal
TvV  is het tijdschrift voor verzorgenden. Verzorgenden zijn werkzaam in de verpleeg- en verzorgingshuizen, de thuiszorg en  de  geestelijke  gezondheidszorg.  Onderwerpen  in  het tijdschrift richten zich dan ook op de dagelijkse zorgverlening, ziektebeelden, maar ook ethische vraagstukken, nieuws en praktijkervaringen komen aan bod. Gelieerd  aan TvV  worden  jaarlijks  diverse  congressen  en evenementen  georganiseerd,  zoals  Kleinschalig  Wonen. Naast het vakblad biedt TvV  een online platform in de vorm van de website www.nursing.nl/verzorgenden  en  2x per week een digitale nieuwsbrief.

Related subjects » Nursing

Abstracted/Indexed in 

Google Scholar, CNKI, EBSCO Discovery Service, OCLC WorldCat Discovery Service, ProQuest-ExLibris Primo, ProQuest-ExLibris Summon

Read this Journal on Springerlink

For authors and editors

  • Aims and Scope

    Aims and Scope

    Close

    TvV   wordt  gelezen  door  verzorgenden (VIG  en  VAG,  niveau  3),  gespecialiseerd verzorgenden,  helpenden,  docenten  en studenten verpleegkunde/verzorging. Ontvangers van TvV  zijn werkzaam in de thuiszorg, verpleeg- en verzorgingshuizen, algemene ziekenhuizen, revalidatiecentra en gehandicaptenzorg.

Alerts for this journal

 

Get the table of contents of every new issue published in TvV Tijdschrift voor Verzorgenden.