Logo - springer
Slogan - springer

Medicine - Internal Medicine | Podosophia

We’re working on a new version of this journal site - preview it now
Podosophia

Podosophia

ISSN: 0929-5380 (print version)
ISSN: 1876-5815 (electronic version)

Journal no. 12481

Learn more about the metrics of this journal
Podosophia richt zich in het bijzonder op podotherapeuten. De redactie publiceert onder andere artikelen van deskundige podotherapeuten, sportartsen, bewegingswetenschappers, praktijkadviseurs, docenten en (revalidatie)artsen. Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook ruim aandacht voor de specialisaties sportpodotherapie en diabetespodotherapie.

Related subjects » Internal Medicine

Abstracted/Indexed in 

Google Scholar, EBSCO Discovery Service, OCLC WorldCat Discovery Service, ProQuest-ExLibris Primo, ProQuest-ExLibris Summon

Read this Journal on Springerlink

For authors and editors

  • Aims and Scope

    Aims and Scope

    Close

    Podosophia richt zich in het bijzonder op podotherapeuten. De redactie publiceert onder andere artikelen van deskundige podotherapeuten, sportartsen, bewegingswetenschappers, praktijkadviseurs, docenten en (revalidatie)artsen. Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook ruim aandacht voor de specialisaties sportpodotherapie en diabetespodotherapie. In het vaktijdschrift vindt u onder meer artikelen over casuïstiek, biomechanica en bewegingsanalyse, over innovaties binnen de podotherapie, over ondernemerschap en managementzaken. Boeiend zijn de prille ontwikkelingen op het gebied van het wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot de podotherapie die Podosophia nauwlettend volgt. Ook korte nieuwsberichten die betrekking hebben op het werkveld van de podotherapie, aanverwante disciplines en de gezondheidsbranche in het algemeen zijn onderdeel van dit vaktijdschrift.

Alerts for this journal

 

Get the table of contents of every new issue published in Podosophia.