Logo - springer
Slogan - springer

Medicine - Family & Geriatric Medicine | Praktische Huisartsgeneeskunde

Praktische Huisartsgeneeskunde

Praktische Huisartsgeneeskunde

ISSN: 2405-8661 (print version)
ISSN: 2405-867X (electronic version)

Journal no. 41045

Praktische huisartsgeneeskunde biedt huisartsen praktisch toepasbare vakinformatie én nascholingsmodules. Een belangrijke pijler van het tijdschrift en de bijbehorende website vormen onze  geaccrediteerde en gratis e-learningmodules. In onze modules – die zijn geaccrediteerd door Bureau Cluster 1 – kunt u uw kennis updaten, deze direct toepassen op casuïstiek én de opgedane kennis toetsen. Doordat de modules zijn geschreven door huisartsen zijn ze praktisch van aard.

Een ander belangrijk onderdeel van Praktische Huisartsgeneeskunde is vakinformatie. U leest casuïstiek, Q and A’s, achtergrondartikelen en informatie over kleine, dagelijkse klachten. We zorgen er  met de take home messages voor dat u de kennis meteen kunt toepassen in uw praktijk. Voor een groot aantal dossiers werken we samen met kaderhuisartsen, zodat de thema’s actueel en relevant zijn.

Related subjects » Education & Language - Family & Geriatric Medicine

Read this Journal on Springerlink

For authors and editors

  • Aims and Scope

    Aims and Scope

    Close

    In dit nieuwe tijdschrift met bijbehorende website vindt u praktisch toepasbare vakinformatie én e-learningmodules. Een belangrijke pijler van het tijdschrift en de website vormen onze geaccrediteerde en gratis e-learningmodules. Ook vakinformatie is een belangrijk onderdeel van Praktische Huisartsgeneeskunde. U leest casuïstiek, Q&A's, achtergrondartikelen en informatie over kleine, dagelijkse klachten. De take home message zorgen ervoor dat u de kennis meteen kunt toepassen in uw praktijk.

Alerts for this journal

 

Get the table of contents of every new issue published in Praktische Huisartsgeneeskunde.