Logo - springer
Slogan - springer

Medicine - Family & Geriatric Medicine | TPO - De Praktijk

TPO - De Praktijk

TPO - De Praktijk

ISSN: 2543-3172 (print version)
ISSN: 2588-7726 (electronic version)

Journal no. 12503

Learn more about the metrics of this journal

TPO De Praktijk is een tijdschrift voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. De focus ligt zowel op vakinhoudelijke kennis als op de positie van de praktijkondersteuner en -verpleegkundige in werkomgeving. Het tijdschrift is een uitgave van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media BV, in samenwerking met V&VN afdeling Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners. 

Related subjects » Family & Geriatric Medicine

Abstracted/Indexed in 

Google Scholar, EBSCO Discovery Service, OCLC WorldCat Discovery Service, ProQuest-ExLibris Primo, ProQuest-ExLibris Summon

Read this Journal on Springerlink

For authors and editors

  • Aims and Scope

    Aims and Scope

    Close

    TPO De Praktijk is geschreven voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. Het tijdschrift biedt artikelen over onderzoeken, casustïek over complexe zorg, diabetes, astma/copd, ondersteuning, hartfalen, hypertensie, ouderenzorg, wonden, triage en ggz. Maar er is ook aandacht voor reflectie, educatie, interessante projecten en interviews met praktijkondersteuners en –verpleegkundigen.

Alerts for this journal

 

Get the table of contents of every new issue published in TPO - De Praktijk.