A word in response to the corona virus crisis: Your print orders will be fulfilled, even in these challenging times. If you don’t want to wait – have a look at our ebook offers and start reading immediately.

cover

Therapie volgens het emotieschemamodel

30 kenmerkende aspecten

Authors: L. Leahy, Robert

  • Model is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring én meerdere theorieën
  • Veel praktijkvoorbeelden en direct te gebruiken handvatten
  • Ideaal als naslagwerk door bondige stijl en compacte formaat
おすすめポイントをすべて見る

書籍の購入

ソフトカバー n/a
  • ISBN 978-90-368-2429-3
  • 個人のお客様には、世界中どこでも配送料無料でお届けします。
この書籍について

Dit boek helpt zorgprofessionals bij de behandeling van cliënten met complexe emoties. Met het beschreven emotieschemamodel krijgen cliënten inzicht in hun emotieschema’s en leren ze ermee om te gaan. Het boek is bedoeld voor psychotherapeuten, psychiaters, psychologen en andere hulpverleners die zich willen verdiepen in emoties en emotieregulatie.

Therapie volgens het emotieschemamodel: 30 kenmerkende aspecten beschrijft een nieuw model en biedt nieuwe inzichten over de manier waarop we denken over emoties, hoe we emoties waarderen en hoe we ermee omgaan. Hiervoor combineert de auteur zijn praktijkervaring met theorieën over cognitie, metacognitie en compassie. U leest hoe cliënten manieren kunnen ontwikkelen om met hun emoties om te gaan en deze te accepteren. Daarbij wordt onder andere ingegaan op emotieregulatiestrategieën, persoonlijk empowerment en interpersoonlijke emotieschema’s.

De theorie in het boek wordt verduidelijkt met voorbeelden uit de praktijk. De instrumenten die aangereikt worden, zijn direct te gebruiken binnen bestaande behandelingen. Het boek is bondig geschreven en in compacte vorm uitgegeven. Hierdoor is het ideaal om als naslagwerk te gebruiken.

Dr. Robert L. Leahy is onderzoeker en heeft jarenlange klinische ervaring. Hij is directeur van het American Institute for Cognitive Therapy in New York en is als Clinical Professor of Psychology, verbonden aan het Department of Psychiatry van Weill Cornell Medical College.


著者について

書籍の購入

ソフトカバー n/a
  • ISBN 978-90-368-2429-3
  • 個人のお客様には、世界中どこでも配送料無料でお届けします。
Loading...

この書籍のサービス情報

あなたへのおすすめ

Loading...

書誌情報

Bibliographic Information
Book Title
Therapie volgens het emotieschemamodel
Book Subtitle
30 kenmerkende aspecten
Authors
Copyright
2020
Publisher
Bohn Stafleu van Loghum
Copyright Holder
Bohn Stafleu van Loghum is een imprint van Springer Media B.V., onderdeel van Springer Nature
ソフトカバー ISBN
978-90-368-2429-3
Edition Number
1
Number of Pages
VI, 139
Number of Illustrations
3 b/w illustrations
Topics